Naša Ponuda

PLAVA OAZA nalazi  se na 6 km od Zračne luke Split, 20  minuta hoda od autobusnog kolodvora,  petnaest minuta hoda od stare gradske jezgre, par metara od  plaže i sa prekrasnim pogledom na more (Kaštelanski Zaljev).
Može  ugostiti 14 gostiju u svoja 6 apartmana. Svi apartmani  su klimatizirani, imaju SAT /TV, komforno su opremljeni i gostima osiguravaju kvalitetan odmor u skladu sa svoje tri zvjezdice.
 
APARTMAN 1  (A5)
Kategoriziran kao apartman-studio  za dvije osobe  i sastoji se od: jedne dvokrevetne sobe,  kuhinje , kupaonice, terase  s pogledom na more, klima uređaja, SAT/TV. Apartman je smješten na I katu.Dodatno se može koristiti roštilj,po dogovoru i pansion ili polupansion.

APARTMAN 2 (A6)
Kategoriziran kao apartman - studio za dvije osobe i sastoji se od: jedne dvokrevetne sobe, kuhinje,  kupaonice, balkona s pogledom na more, klima uređaja, SAT/TV Apartman je smješten na I katu. Dodatno se može koristiti roštilj,po dogovoru i pansion ili polupansion.

APARTMAN 3  (A7)
Kategoriziran kao apartman-studio za dvije osobe i sastoji se od: jedne dvokrevetne  sobe, kupaonice,  kuhinje ,  terase s prekrasnim pogledom na more i Kaštele, klima  uređajem, SAT/TV. Apartman je smješten na I katu.Dodatno se može koristiti roštilj,po dogovoru i pansion ili polupansion.

APARTMAN 4 (A8)
Kategoriziran  kao apartman -studio za dvije osobe i sastoji se od: spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, balkona s pogledom  na (Trogir,Zračnu luku,Divulje,Kaštele, Solin i dio Splita) klima uređaja, SAT/TV. Apartman je smješten na I katu.Dodatno se može koristiti terasa,mjesto za roštilj,pansion ili polupansion.

APARTMAN 5(A9)Kategoriziran kao apartman - studio za tri osobe i sastoji se od :spavaće sobe , kuhinje , kupaonice , terase s prekrasnim pogledom na (Trogir,Zračnu luku,Divulje,Kaštele,Solin i dio Splita)klima uređaja,SAT/TV.Apartman je smješten na II katu.Dodatno se može koristiti roštilj,po dogovoru pansion ili polupansion.

 APARTMAN 6(A10)Kategoriziran kao apartman - studio za tri osobe i sastoji se od :spavaće sobe , kuhinje , kupaonice , terase s prekrasnim pogledom na (Trogir,Zračnu luku,Divulje,Kaštele,Solin i dio Splita) klima uređaja,Sat/TV.Apartman je smješten na II katu.Dodatno se može koristiti roštilj,po dogovoru pansion ili polupansion.

 

Naša Ponuda Naša Ponuda Naša Ponuda Naša Ponuda
Početna Smještaj Foto Galerija Cijene & Rezervacije Zauzetost Lokacija Grad Trogir
Hrvatski Deutsch English